Uusimmassa GTi-Magasinessa oli juttu "huvihoukuttimesta". En tiedä paljonko auton omistaja vaikutti jutun kirjoittajan kertomaan vai oliko se vain kirjoittajan "lennokasta kielenkäyttöä" ja omaa ajatusmaailmaa, jonka kuului olla hauskaa. Jutun aloituksessa siis kerrottiin näin: "On tunnettu tosiseikka että avoautoilla on enemmän vetovoimaa houkuteltaessa vastakkaista sukupuolta huvituksiin. Turkulainen *nimi* rakensi tarkoitukseen sopivan syöttiauton Saksasta uitetun *merkki ja malli* raadosta."

Siis ihanko rakennettiin syöttiauto? Tarkoitus ei ollut saada itselle hienoa autoa vaan nimenomaan vastakkaista sukupuolta houkutteleva syöttiauto?

Karhujen kaato on ainakin kiellettyä syötiltä ja taitaa olla muidenkin riistaeläinten, mitähän lakia tässä uudenlaisessa syötissä sovelletaan, jos "kaato" tapahtuu? Katsotaanko vastakkainen sukupuoli tässä tapauksessa tavoiteltavaksi riistaksi, kun on oikein syötti tehty? Onkohan siinä jonkinlainen loukutuskin, jota ei jutussa mainittu? Onko auton omistaja itse autossa, kun jättää sen houkuttelemaan, vai jossain piilokojussa tarkkailemassa? Mitä jos se houkuttelee myös ei-toivottuja kävijöitä? Hätistetäänkö ne pois?