Autoillessa sitä tulee vastaan ihan uudenlaisia merkinantoja, jotka pitäis ymmärtää tosta vaan:

Tempun kanssa aika alkuvaiheessa oltiin päiväajelulla ja joku vastaantuleva rekka vilkutteli meille valojansa. Joo hei vaan sullekin! Ei kun siis se kuulemma tarkoitti sitä, että ajoin pitkät päällä. Ai kuinka muka, valosalla? Ei mulla vahingossa pitkät ollu päälle mennyt, Tempulla ehkä silmiä särki ja se oli laittanut vähän helpotusta näkemiseen itsellensä.

Oltiin toisenkin kerran Tempun kanssa ajelulla, kun joku toinen rekka meidän edessä laitto vilkun hetkeksi oikealle, vaikka ei kääntynytkään sinne. Kiva aiheuttaa huolta takana ajavalle kertomalla kääntyvänsä ja sitten ei käännykään minnekään, niin mitä siitä tietää, mitä muutakin se keksii hölmöillä. Jaa okei, se olikin vaan kiltti ja yritti kertoa, että olis hyvä paikka mennä sen ohi eikä tuu ketään vastaan, mut varmaan sitten turhautui, kun ei menty Tempun kanssa ohi eikä enää ikinä vilkuttele kellekään, kun se on kerta ihan turhaa.

Ja vielä kolmannenkin kerran ollaan oltu Tempun kanssa ajelulla ja meille on näytetty jotain merkkiä. Nyt sitten oli pimeää eikä ollut enää rekkaa vaan henkilöauto, joka ohitti meidät. Meidän eteen tultuaan ja siinä pienen hetken oltuaan laittoivat sisävalon ja sitten nähtiin Tempun kanssa tämä kansainvälinen sormimerkki ensimmäistä (ja toistaiseksi viimeistä kertaa) liikenteessä. Eka ajatus oli, et mistä se nyt kiukustui, mutta sit huomasin ajavani vielä pitkät päällä, että sehän niitä ärsytti. Temppu ei tainnu tykätä, kun sen ohi mentiin ja siks vähän ilkeili, olisinhan mä ne valot sammuttanu toisen mennessä edelle. No sammutin sit nyt, mutta laitoin kohta takas, kun tuumin, että noin rumalla tavalla asian ilmoittaessaan ei saakaan mitä haluaa. Nih. Pian ne kylläkin oli jo kaukana meidän edellä.

Jekun kanssa ollaan taidettu osua vasta yhdelle kerralle, jolloin joku yritti kertoa meille jotain. Tämä tapahtui ihan hiljattain aamulla kuorma-auton ollessa vastaosapuolena. Tultiin risteykseen, jossa tää kuorma-auto oli pysähtyneenä vilkku vasemmalle, josta tietenkin oletin, että on kääntymässä sinne vasemmalle, kunhan pääsee muun liikenteen sekaan. Ja sen jälkeen ajattelinkin, että onko kuski ihan järjissään ja tulee kohta päälle autollaan, kun peruutusvaloja näytteli ja kärry heilahteli. Mä sit peruutin aina vähäsen taaemmas, kun sillä meni peruutusvalot päälle, en todellakaan halua kuorma-autoa mun ja Jekun niskaan. Muutaman kerran, kun näin tehtiin, niin tuli kuski ulos kopista, viittas kädellänsä epämääräisesti ja meni takas koppiin. Ahaan, se yritti siis peruuttamalla kertoa, että mun täytyy mennä sen ohi siinä risteyksessä. Joo, onhan se tosi loogista...