Tuona samaisena viikonloppuna, kun Jekku lisävalot sai, päätin tehdä jotain hepun kommenteille liian nätistä ajosta ja sen (kuulemma) huonosta vaikutuksesta Jekkuun. Siis, kun heppu sanoo, että öljy karstoittuu jonnekin, jos aina ajetaan pienillä kierroksilla ja että siitä karstoittumisesta voi seurata ongelmia. Pitäis siis joskus ajaa suurilla kierroksilla, että karstat palaa pois.

No hepun seurassa ollessa sitten kysäisin, että tehdäänkö nyt, kun moottori on lämmin ja hyvästi matkaa ajettu. Niin ja että miten se nyt tehdään? Eli siis kakkos-vaihteella vaan matkantaittamista muutama kilometri sellaisessa vauhdissa, että kierroslukumittari näyttää vähintään vitosta. Jekku-parka. Kyselin koko sen ikuisuudelta tuntuvan ajan hepulta, että eikö jo vois vaihtaa suuremmalle, edes kolmoselle, ja että ihan varmasti kohta irtoaa tai hajoaa jotain moottorista, kun Jekku ulvoo niin surkeasti ja ettei tää voi tehdä hyvää, suoranaista rääkkäystähän tämä on. Mutta heppu pakotti vaan jatkamaan ja mä pyytelin Jekulta anteeksi. Kun vihdoin ja viimein sain luvan laittaa vaihteen kakkoselta vitoselle, Jekku suurellisesti huokaisi helpotuksesta. Ja ah, mitä kaunista hurinaa moottori pitikään matkan jatkuessa nätisti ajaen.

Heppu kehtaa väittää, että auto suorastaan nauttii tuosta, mitä Jekullekin tehtiin, mutta silti puhutaan auton rääkkäämisestä, kun ajetaan huudattaen. Tosin se on vähän toisenlaista ajamista, mutta ei ne siitä tykkää, ei mitenkään.